Zaterdag 15 november 2014

Ass’nee Assenede A – Jevo Maldegem A : 0-3

Setstanden : 24-26, 22-25, 24-26

De schrik zat er een beetje in om naar Assenede te gaan spelen. De ploeg is immers uit 1e provinciale teruggekeerd en de opwarming deed onze speelsters met momenten al huiveren. De kracht waarmee ballen terugkeerden was enorm.
De reservewedstrijd ging jammer genoeg met 2-1 verloren, maar er werd dapper gespeeld. De hoofdwedstrijd had heel wat in zijn mars. Iedereen speelde alsof zijn leven er van af hing. De kleine voorsprong die we bijna iedere set verwierven kreeg een deuk eens we de 22 punten behaalden. Maar de ploeg vocht terug. De supportersbank was klein, maar de decibels hoger dan ooit. En de beloning bleef niet uit. Een 0-3 winst stond op het bord. Een verslagen Assenede kon de triomf van Jevo amper verteren. Met setstanden van 24-26, 22-25 en 24-26 waren spelers, coach en supporters dik tevreden. Iedereen blijft dus hopen op meer. We ‘verwachten’ dit seizoen dus nog wel het één en het ander (en niet alleen op sportief vlak !).
Myriam